Çözüldü FreeDOS PC'ye Windows 11 nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BaranHB

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Samsung PM9A1 512 GB
Ekran kartı
3060
Anakart
intel HM570
İşlemci
İ7 11800H
Herkese günaydın öncelikle.

Tulpar T5 v21.6 cihazım saat 9 itibarıyla dağıtıma çıkmış. Bugün elime ulaşacak inşallah.

Sizden istediğim işletim sistemini nasıl kuracağımı detaylı şekilde anlatmanız. Daha önce hiç bu işlemi yapmadım, bilgisayarlardan'da muazzam anladığım söylenemez. Dolayısıyla anlatırken bunu dikkate alırsanız benim için çok daha anlaşılır olur.
Ek olarak Windows 10 mu, W11 mi kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herkese günaydın öncelikle.

Tulpar T5 v21.6 cihazım saat 9 itibarıyla dağıtıma çıkmış. Bugün elime ulaşacak inşallah.

Sizden istediğim işletim sistemini nasıl kuracağımı detaylı şekilde anlatmanız. Daha önce hiç bu işlemi yapmadım, bilgisayarlardan'da muazzam anladığım söylenemez. Dolayısıyla anlatırken bunu dikkate alırsanız benim için çok daha anlaşılır olur.
Ek olarak Windows 10 mu, W11 mi kurmalıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Hocam iki tane aynı seçenek çıktı hangisini seçeceğim
Bu ekrana geldim ama maus yok ekranda,yön tuşlarıyla da hareket edemiyorum dondu sanırım ne oldu bilmiyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20220219_131026.jpg
    IMG_20220219_131026.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220219_132006.jpg
    IMG_20220219_132006.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Hocam iki tane aynı seçenek çıktı hangisini seçeceğim.
Bu ekrana geldim ama fare yok ekranda, yön tuşlarıyla da hareket edemiyorum dondu sanırım ne oldu bilmiyorum.

Touchpad veya mouse çalışmıyor mu?

Mouse bağladım ama kurulum pek içime sinmedi, Update ile bir sürü güncelleme buldu bazıları hata verdi. Ayrıca bazen ekran gidip geldi güncelleme yaparken, tekrar sıfırdan yapacağım sanırım.

Ekran kartı sürücüsü kurulurken zaten ekran gidip geliyor. Bunda anormal bir durum yok.

Mouse bağladım ama kurulum pek içime sinmedi,update ile birsürü güncelleme buldu bazıları hata verdi.Ayrıca bazen ekran gidip geldi güncelleme yaparken,tekrar sıfırdan yapacağım sanırım.
Hocam ilk başta internete bağlamadan devam edin. tam hesap ile oturum açın ekranında shift+f10 yapın cmd açılacak oraya taskmgr yazın görev yöneticisi açılsın oradan ağ bağlantısı akışı görevini sonlandırın ve normal kuruluma geçin.

Hocam ilk başta internete bağlamadan devam edin. tam hesap ile oturum açın ekranında shift+f10 yapın cmd açılacak oraya taskmgr yazın görev yöneticisi açılsın oradan ağ bağlantısı akışı görevini sonlandırın ve normal kuruluma geçin.
Ekran kartı sürücüsü kurulurken zaten ekran gidip geliyor. Bunda anormal bir durum yok.
Win 11 den mi kaynaklı bilmiyorum ama anlık takılmalar oluyor.Oyun açarken,veya masaüstünde bir işlem yaparken.
Kurulum da interneti bağladım,zorla hesap açtırdı tekrar sıfırlamam gerekiyor demi hesapsız şekilde kullanmak için?

Win 11 den mi kaynaklı bilmiyorum ama anlık takılmalar oluyor.Oyun açarken,veya masaüstünde bir işlem yaparken.
Kurulum da interneti bağladım,zorla hesap açtırdı tekrar sıfırlamam gerekiyor demi hesapsız şekilde kullanmak için?
Evet.

Evet.

Hocam vakit bulunca sıfırlama işlemini yapacağım. Ancak sonrası için gene sorularım olacak.
-Update ile güncelleme yaptıktan sonra, elle güncelleyeceğim veya ekleyeceğim driver, uygulama vs var mı?
-BIOS güncellemesi yapmam gerekir mi?
-Cihazdan tam performans almak için yapmam gereken ayarlar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı