Merhaba arkadaşlar. İlk kez FreeDOS bir bilgisayar aldım. Elimde Windows 11 anahtarı da mevcut. Bana nasıl Windows 11 kurabileceğim konusunda rehberlik eder misiniz? Ayrıca oyun bilgisayarı olduğu için soruyorum bir sürücü, program vs. neler indirmem gerekecek? FreeDOS ile birlikte ilk kez oyun bilgisayarı alıyorum. (Bilgisayarım henüz gelmedi).
Merhaba arkadaşlar. İlk kez FreeDOS bir bilgisayar aldım. Elimde Windows 11 anahtarı da mevcut. Bana nasıl Windows 11 kurabileceğim konusunda rehberlik eder misiniz? Ayrıca oyun bilgisayarı olduğu için soruyorum bir sürücü, program vs. neler indirmem gerekecek? FreeDOS ile birlikte ilk kez oyun bilgisayarı alıyorum. (bilgisayarım henüz gelmedi).
Forumda bolca kurulum kılavuzu mevcut. PC gelince ve işletim sistemi atılınca diğerleri hiç önemli değil. Öncelik işletim sistemini atmak, gerekli güncellemeleri almak, stabiliteyi sağlamak ve enson 3. parti yazılımlara geçmek.
Forumda bolca kurulum kılavuzu mevcut. PC gelince ve işletim sistemi atılınca diğerleri hiç önemli değil. Öncelik işletim sistemini atmak, gerekli güncellemeleri almak, stabiliteyi sağlamak ve en son 3. parti yazılımlara geçmek.
Hocam cevaplar için teşekkür ediyorum çok yardımcı olduk. 3.parti yazılımlar olarak sorum birçok yerde gördüm bilgisayarlara göre programlar inmiş oluyor onlara nasıl ulaşabilirim? ASUS'un böyle bir bağlantısı var mıdır?
Featuring an 12th gen Intel XXXX processor, an NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti Laptop GPU with a NVIDIA Advanced Optimus, and the stunning Mini LED Display, the Strix G16 is ready to immerse you in the latest games like never before.
Featuring an 12th gen Intel XXXX processor, an NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti Laptop GPU with a NVIDIA Advanced Optimus, and the stunning Mini LED Display, the Strix G16 is ready to immerse you in the latest games like never before.