FreeDOS laptopa Windows 11 nasıl kurulur?

Windows 11 için gerekli olan dosya telefon ile usbye atılabilecek formatta ise demek istedim.
Araştırmalarıma göre telefondan olmuyor.
İnt Cafe yada bir bilgisayarcıya giderek haledeceksiniz. Yada bir yakınınızın pc sinden.

Windows 11 için gerekli olan dosya telefon ile usbye atılabilecek formatta ise demek istedim.
Araştırmalarıma göre telefondan olmuyor.
İnt Cafe yada bir bilgisayarcıya giderek haledeceksiniz. Yada bir yakınınızın pc sinden.
Anladım hocam. Bu İnternet Cafelerden işi hallederim ama korktuğum şey USB'i İnternet Cafedeki bilgisayara bağladığım da virüs bulaşma ihtimali var mı ?

Anladım hocam. Bu İnternet Cafelerden işi hallederim ama korktuğum şey USB'i İnternet Cafedeki bilgisayara bağladığım da virüs bulaşma ihtimali var mı ?
Kesenin ağzını açıp kaliteli bir yere git. Mahalle Cafe sinde herşey olabilir. Çok elit mekanlarda var saat ücreti biraz fazla ama 50 TL ye filan halledersiniz.

Kesenin ağzını açıp kaliteli bir yere git. Mahalle Cafe sinde herşey olabilir. Çok elit mekanlarda var saat ücreti biraz fazla ama 50 TL ye filan halledersiniz.
Anladım hocam sağ olun yardımınız için teşekkür ederim.

Benim gibi bir problem yaşayan varsa bu şekil bir çözüm yöntemi de mevcut.

Arkadaşlar selam. Yakın bir zamanda FreeDOS işletim sistemine sahip bir laptop alacağım ama şöyle bir sıkıntı var. Windows 11 kurmak için ISO dosyasını yükleyip bir USB belleğe yüklemem lazım haliyle bunun içinde başka bir bilgisayar gerekiyor ama maalesef ki başka bir bilgisayara sahip değilim bilgisayarıma Windows 11 başka nasıl kurabilirim?
Windows 11 lisansı almadıysanız anakartta yoksa yani format attıktan sonra sistem açılmayabilir haberiniz olsun. Bu arada internet cafe ve bilgisyarcılardan gidip yapabilirsin.

Windows 11 lisansı almadıysanız anakartta yoksa yani format attıktan sonra sistem açılmayabilir haberiniz olsun. Bu arada internet kafe ve bilgisyarcılardan gidip yapabilirsin.

Hocam ilk cümlede bahsettiğiniz şeyi tam anlayamadım bu konularda biraz eksiğim mazur görün. Ama şimdi siz bunu yazınca bu işlemi bir internet cafede yaptırsam sorun olur mu olmaz mı?

Hocam ilk cümlede bahsettiğiniz şeyi tam anlayamadım bu konularda biraz eksiğim mazur görün. Ama şimdi siz bunu yazınca bu işlemi bir internet cafede yaptırsam sorun olur mu olmaz mı?
Hocam sen bi USB bellek al. İnternet cafeye git ve Windows 11 ISO yüklet. Bilgisayarına kur, dijital bir lisans al ve güle güle kullan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı