FreeDOS ROG laptopa Windows 11 nasıl kurulur?

omercanbilgin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İlk kez FreeDOS bir bilgisayar aldım. Elimde Windows 11 anahtarı da mevcut. Bana nasıl Windows 11 kurabileceğim konusunda rehberlik eder misiniz? Ayrıca oyun bilgisayarı olduğu için soruyorum bir sürücü, program vs. neler indirmem gerekecek? FreeDOS ile birlikte ilk kez oyun bilgisayarı alıyorum. (Bilgisayarım henüz gelmedi).

Merhaba arkadaşlar. İlk kez FreeDOS bir bilgisayar aldım. Elimde Windows 11 anahtarı da mevcut. Bana nasıl Windows 11 kurabileceğim konusunda rehberlik eder misiniz? Ayrıca oyun bilgisayarı olduğu için soruyorum bir sürücü, program vs. neler indirmem gerekecek? FreeDOS ile birlikte ilk kez oyun bilgisayarı alıyorum. (bilgisayarım henüz gelmedi).

Hocam başka bir bilgisayardan ISO dosyasını Rufus üzerinden yazdırın bir USB diskine en az 8 GB olması gerekli oradan halledersiniz kolayca.

Forumda bolca kurulum kılavuzu mevcut. PC gelince ve işletim sistemi atılınca diğerleri hiç önemli değil. Öncelik işletim sistemini atmak, gerekli güncellemeleri almak, stabiliteyi sağlamak ve enson 3. parti yazılımlara geçmek.

Hocam başka bir bilgisayardan ISO dosyasını Rufus üzerinden yazdırın bir USB diskine en az 8 GB olması gerekli oradan halledersiniz kolayca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forumda bolca kurulum kılavuzu mevcut. PC gelince ve işletim sistemi atılınca diğerleri hiç önemli değil. Öncelik işletim sistemini atmak, gerekli güncellemeleri almak, stabiliteyi sağlamak ve en son 3. parti yazılımlara geçmek.

Hocam cevaplar için teşekkür ediyorum çok yardımcı olduk. 3.parti yazılımlar olarak sorum birçok yerde gördüm bilgisayarlara göre programlar inmiş oluyor onlara nasıl ulaşabilirim? ASUS'un böyle bir bağlantısı var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı