FreeDOS laptopa Windows kurmak çok kolay bir iş. Sadece çalışan başka bir bilgisayara ihtiyacın var.Abiler ablalar kardeşler bu FreeDOS alınır mı? İnternette FreeDOS olarak 36000 Media veya Teknosa'da aynı bilgisayar 45000-46000 lira FreeDOS alsak kurmak zor mu çok anlamıyorum kurabilir miyim tek başıma?
Abiler ablalar kardeşler bu FreeDOS alınır mı? İnternette FreeDOS olarak 36000 Media veya Teknosa'da aynı bilgisayar 45000-46000 lira FreeDOS alsak kurmak zor mu çok anlamıyorum kurabilir miyim tek başıma?
8GB bellekle de oluyor hocamKurarsın diye düşünüyorum birçok video var YouTube'da ben her seferinde unutup video izleyerek kuruyordum sadece başka bir PC aracılığıyla Windows ISO dosyasını Rufus ile USB belleğe yazdırman lazım 16 GB USB bellek lazım o kadar.
Sakın bilgisayarcılara vs bir format için para kaptırma. Dünyanın en kolay işi. Video işini görür.Abiler ablalar kardeşler bu FreeDOS alınır mı? İnternette FreeDOS olarak 36000 Media veya Teknosa'da aynı bilgisayar 45000-46000 lira FreeDOS alsak kurmak zor mu çok anlamıyorum kurabilir miyim tek başıma?
8 GB bellekle de oluyor hocam![]()
Yeter.8 GB yetmez.
Kurdun mu?Yeter.
Evet, aktif olarak 8GB USB bellekle Windows 11 kurulum USB'sine sahibim.Önceden kurulum medyasını hazırla. Sonra bakarsın sade.
Kurdun mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.