FreeDOS sisteme nasıl Windows 10 kurulur?

soldierboy28

Hectopat
Daha fazla  
En çok takıldığım kısımlar USB'yi direk Microsoft'un sitesinden alsam Rufus kullanmasam sıkıntı olur mu? Bir de Windows kurarken biçimlendirme bölümünde tek C'yi bicimlendirip ona kursam diski bölmesem olur mu? Şimdiden sağ olun.

Rufus kullanabilirsiniz. Ben kurarken kullandım bir sıkıntı çıkmadı.

Microsoft'un sitesinden indirdiğiniz araçla veya Rufus'la USB'ye yazabilirsiniz. Kurulum ekranında hangi diske kurmak istiyorsanız o diski seçin. Kurulumu o diske yapmış olursunuz.

Son düzenleme:
En çok takıldığım kısımlar USB'yi direk Microsoft'un sitesinden alsam Rufus kullanmasam sıkıntı olur mu? Bir de Windows kurarken biçimlendirme bölümünde tek C'yi bicimlendirip ona kursam diski bölmesem olur mu? Şimdiden sağ olun.

Hocam dediklerinizi çok anlayamadım ama başka bilgisayara ISO indirip Rufus kurun. Oraya USB takıp flaşlayın. Ana bilgisayarı kapatın. USB takın. BIOS boot menüsüne girin. USB kurulumuna boot edin. İleri ileri devam. Rufus ile bir şey olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dediklerinizi çok anlayamadım ama başka bilgisayara ISO indirip Rufus kurun. Oraya USB takıp flaşlayın. Ana bilgisayarı kapatın. USB takın. BIOS boot menüsüne girin. USB kurulumuna boot edin. İleri ileri devam. Rufus ile bir şey olmaz.

Microsoft'un kendi kurma aracı ile kursam sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı