FreeDOS sisteme Windows 10 kurmak mı daha mantıklı Windows 11 mi?

mert 1938

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. FreeDOS sistemime Windows 11 kurmak istiyorum ama birçok kişi çöp, hatalı vs. demiş. Windows 10 kurmam daha mı mantıklı olur sizce?
Windows 11 kursam sorun yaşar mıyım? Valorant oynamıyorum o yüzden TPM sorununu göz ardı edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. FreeDOS sistemime Windows 11 kurmak istiyorum ama birçok kişi çöp, hatalı vs. demiş. Windows 10 kurmam daha mı mantıklı olur sizce?
Windows 11 kursam sorun yaşar mıyım? Valorant oynamıyorum o yüzden TPM sorununu göz ardı edebilirim.

Keşke bilgisayar özelliklerini belirtseydin. Fakat ne olursa olsun şu anlık Windows 10 kurulması taraftarıyım.

Bilgisayarınızın özellikleri nedir?
Asus Prime B550M-A WIFI II Anakart
R7 5700X İşlemci
XPG Gammix S70 1 TB M.2 SSD
RTX 3060 12 GB Ekran Kartı
Bitfenix Nova Mesh ARGB Siyah Kasa
Cooler Master 700W 80+ Gold PSU
XPG Spectrix D50 32 GB (2x16) 3600 MHZ Ram
MSI Mag Coreliquid 240R V2 Sıvı Soğutma

Windows 11 uygun size.
Yani ben 10 yıllık PC'mde bile kullanıyorum setupın kodunu falan değiştirip bi şekilde yükseltmiştim ama kullanıcılar kötü yorum atınca ister istemez şüphelendim teşekkürler.

Windows 11 uygun size.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu videoyu izliyordum da kurulumunu öğrenmek için bir şey kafama takıldı.Birkaç video daha izledim o videolarda secure boot falan açıyorlardı.Recep Baltaş hocam da diyor ki güncel Asus anakartlarda bu ayarlar direkt Windows 11 e uygun olarak geliyormuş o yüzden direkt boot optiondan kuruluma geçebiliyormuşuz.Ben sistemi gamegarajdan satın aldım ek olarak bir bios ayarı yapmama gerek var mı bunu merak ediyorum.Ben yine de tpm ayarına bakacağım ama Windows 11 i sorunsuz kurmak için sadece tpm ayarı mı gerekiyor onu tam bilmiyorum.Başka bir özelliği etkinleştirmek gerekiyor mu yoksa Asus anakartlarda artık hiç bir ayarı değiştirmeden Windows 11 kurabiliyor muyuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı