FreeDOS sisteme Windows kurulmuyor

bbasr1

Hectopat
FreeDOS sisteme Windows kuramiyorum. Harfiyen videodaki her seyi yaptim fakat nedense PC bellegi gormuyor. MSI B350 Gaming Anakart. Daha bugun aldim ama Windows kuramadim. Sayin Technopat ekibi ilgilenirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@bbasr1 Dostum son mesajını düzenle, @GökalpYetiş sende alıntı yaptığın cümlede ki hataları düzenle aksi takdirde gelen yetkili sana da "yazım yanlışını alıntılama" dan ceza verebilir. Sorunun çözülmesini istiyorsanız hatalarınızı düzeltin, yoksa ceza yüzünden konuya yazamazsınız.

@bbasr1 Dostum son mesajını düzenle, @GökalpYetiş sende alıntı yaptığın cümlede ki hataları düzenle aksi takdirde gelen yetkili sana da "yazım yanlışını alıntılama" dan ceza verebilir. Sorunun çözülmesini istiyorsanız hatalarınızı düzeltin, yoksa ceza yüzünden konuya yazamazsınız.
Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum hemen düzenlerim.

Düzenleme şansınız kalmadı, bir mesajı düzenlemek için yeni bir mesaj atmadan önce "düzenle" butonuna basmanız gerekiyor ya da 1 saat için de yapmanız gerekiyor diye biliyorum. Acele etseniz iyi olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı