Freedos Sisteme Windows Kurulumda Kablosuz Klavye Çalışır mı?

• Konuyu başlatan whitewolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 4.567
W

whitewolf

Ziyaretçi
Merhaba.
PC toplayıp freedos sistem kuracağım. PC'yi ilk açtığımda Windows yüklü değilken kablosuz klavye, mouse nasıl çalışacak? USB'den adaptörü takınca Windows yüklenmemiş halde bile PC tanıyacak mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler arkadaşlar. Dün Türkçe kural hatası yüzünden banlandığım için cevap yazamadım. sanırım hepiniz kablosuz klavye Windows'u kurmadan BIOS ekranında çalışıyor diyorsunuz.
Tam anlamadım. Windows kurarken mouse vs çalışır.

Diyor ki, bilgisayarı ilk açtığımda, Windows yüklü değilken kablosuz klavyenin USB'sini takarsam çalışır mı? Çalışıyor herhalde?

Son düzenleyen: Moderatör:
@24099 teşekkürler. Bu arada yeni sistem topladım hepsiburadadan ama klavyem hala kargoda gelmedi bir açayım dedim de ekranda bir görüntü gelecek mi çalışacak mı diye. Açtım ama ekranda görüntü olmadı sadece siyah ekran var ama sinyal yok yazısı çıkmıyor. İlk başta EZ debug ledlerden Boot olanı beyaz yanıyordu ancak sonra bir de windows usbsini takıp açayım dedim tekrar denedim yine görüntü yok monitörde ama bu sefer EZ debug ledi söndü. İşlemcinin fanı kasanın fanı çalışıyor. İlk açılışta MSI falan yazısı çıkması gerekmez mi yoksa bios menüsünü açmam mı gerekiyor yardım edebilirseniz sevinirim.

Anakartım MSI B460M pro
işlemci i5 10400f
ekran kartı MSI gtx 1660 Armor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı