Çözüldü FreeDOS Windows 11 kurulumda disk silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hlyxn978

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba geçtiğimiz günler de ASUS'tan FreeDOS bir laptop aldım. Şu an da kurulumu yapıyorum ve yüklemek istediğiniz konumu seçin ekranındayım, normalde burada SSD haricinde diğer disklerin silinmesi gerekiyormuş ancak diskleri silemiyorum. Diskleri silmeden SSD kurulumu yaparsam bir sorun olur mu ya da ne yapmalıyım?

Çözüm
CMD ye diskpart yazdıktan sonra list disk yazın, disk seçmek için: "select disk (numara)" yazın.
Son olarak "clean all" yazıp işlemi bitirebilirsiniz.
Dostlar merhaba geçtiğimiz günler de ASUS'tan FreeDOS bir laptop aldım. Şu an da kurulumu yapıyorum ve yüklemek istediğiniz konumu seçin ekranındayım, normalde burada SSD haricinde diğer disklerin silinmesi gerekiyormuş ancak diskleri silemiyorum. Diskleri silmeden SSD kurulumu yaparsam bir sorun olur mu ya da ne yapmalıyım?
Shift + F10 yapıp cmd yi açtıktan sonra "diskpart" yazıp entera basın hocam ordan yapabilirsiniz.

Sorun olmaz diger disk muhtemelen driverlar olabilir eğer driverlar değilse windows kurulumu yaptıktan sonrada birlestirebilirsiniz

CMD ye diskpart yazdıktan sonra list disk yazın, disk seçmek için: "select disk (numara)" yazın.

Çözüm
Daha önce bütün diskler silinmeli gibi bir şey duymadım. Şimdiye kadar sadece işletim sisteminin kurulacağı disk bölümünü formatladım ve diğerlerini hiç ellemedim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

CMD'ye diskpart yazdıktan sonra list disk yazın, disk seçmek için: "select disk (numara)" yazın.

Hocam select disk derken sileceğim diskleri seçeceğim değil mi teker teker.

CMD'ye diskpart yazdıktan sonra list disk yazın, disk seçmek için: "select disk (numara)" yazın.

Hocam select disk derken sileceğim diskleri seçeceğim değil mi teker teker.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı