FreeDos'lu Monster'a Windows 8.1 Kurmak

Deniz Türkmen

Hectopat
Daha fazla  
Yakın bir zamanda Monster A7 V6.1.1 almayı düşünüyorum. Fakat işletim sistemi mevcut değil. Monster'ın internet sitesinde, özelleştir seçeneği ile 250tl gibi bir fiyat karşılığı Windows 8.1 yükletmek mümkün. Fakat orjinal Windows'u ücretsiz kurabileceğim bir seçenek varsa bu parayı ssd için kullanmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Teşekkür Ederim

Bence freedos al. Haziran temmuz gibi Windows 10 çıkınca direk Windows 10 lisansı alırsın. O zamana kadar da Linux kurar temiz temiz kullanırsın.

Bence freedos al. Haziran temmuz gibi Windows 10 çıkınca direk Windows 10 lisansı alırsın. O zamana kadar da Linux kurar temiz temiz kullanırsın.

Bildiğim kadarıyla windows 8'den windows 10'a güncelleme ile direk geçilebiliyo.

Bende monster Abra a5 v1.1 aldım freedos olarak korsan sistem kurdurttum 250 tl lisansa gerek yok bence ama bendeki üründe parmak okuyucu var ve çalışması için lisanslı olması gerekiyormus. Bende dediğimiz gibi SSD alırdim ama bütçe :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…