Freehourboost.com güvenilir mi?

ahmet164632

Hectopat
Daha fazla  
Selam. 10 yıllık jetonu olan CS:GO hesabı alıp Prime alacağım bir de 5000 saat civarı kasmak istiyorum. Hem güvenilir durayım hem de hesabımın değeri artsın diye. Ondan dolayı güvenilir olup olmadığını sorayım dedim. Sitenin linki aşağıdadır.

Ben kullanmıştım bir sorun yaşamadım ama şimdi olsa kullanmam.

Ben kullanmıştım bir sorun yaşamadım ama şimdi olsa kullanmam.

Niye ki hocam. Hesabınızın şifreleri başkalarının eline geçmiyor şifreleniyor veriler siliniyor gibi bir şey yazıyordu diye okudum sanırım. Gizlilik politikasındaydı.

Niye ki hocam. Hesabınızın şifreleri başkalarının eline geçmiyor şifreleniyor veriler siliniyor gibi bir şey yazıyordu diye okudum sanırım. Gizlilik politikasındaydı.

Kullandım ve güvenilir hocam.

Güvenilir 600 saatlik paketini satın aldım ve aktif olarak kullanıyorum.

Satın aldım derken ücretli mi hocam?

Eğer güvenilir ise her hesaba 40 saat kasıp FACEIT hazır diye satanlar var onlar gibi satabilir miyim
1$'lık paketini ve ücretsiz sürümünü kullandım. Ücretsiz sürümü sadece size 100 saat veriyor.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-28_025338525.png
    125,7 KB · Görüntüleme: 1.584
Burada tam olarak ne yapacağım?
Account kısmından hesabın bilgilerini girin eğer steam guard var ise steam guard tarafından kodu girin sonrasında games kısmından eğer sadece CS:GO oyununu kasacaksanız 730 kodunu girin ve start tuşuna basın saat kasmaya başlaması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…