Freehourboost.com güvenilir mi?

Evet çalışıyor şu an kasmaya başlamış. Birkaç saat sonra saatinizin değiştiğinizi görebilirsiniz.

Hocam zaten yatacaktım bilgisayarı kapatmam bir şeyi değiştirmez değil mi? Stop demesem otomatik kapıyor mu 100 saat sonra diyeceğimde zaten 4 gün falan yapıyor :D

Hocam ben başka Gmail'lerle kayıt olup sonrasında tekrar aynı Steam hesabını girsem 100 saat daha kasar mı?

Steam hesabı benim için banka hesabı gibi büyük ihtimal çalınsa hayatımdan bir parça eksilirdi ondan dolayı böyle işlere başvurmuyorum ama kullandım geçmişte hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.

Steam hesabı benim için banka hesabı gibi büyük ihtimal çalınsa hayatımdan bir parça eksilirdi ondan dolayı böyle işlere başvurmuyorum ama kullandım geçmişte hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.

Benim için pek önemli değil hocam. Hesabım gitse üzülürüm fakat sadece CS:GO ve CS1.6 oynuyorum. İkisi de hilecilerin yuvası. Çalınsa Valorant'a geçerim. Geçmişte birçok CS:GO bet sitesine kayıt oldum Steam hesabımla (2800TL kazancım olmuştu)

Sakın kullanmayın sebebi ise hesabınızda copy Card yani CC kullanıp farklı hesaplara hediye atıyorlar mailinize farklı dillerde sürekli dogrulama kodu geliyor ve bunu engelleyemiyorsunuz önermem tavsiye etmem.

Eskiden CS:GO hesap satıyordum ve saatini arttırmak için freehourboost.com kullanıyordum hiç sorun yaşamadım hesap çalınması gibi ama şimdi olsa kullanmam.

Eskiden CS:GO hesap satıyordum ve saatini arttırmak için freehourboost.com kullanıyordum hiç sorun yaşamadım hesap çalınması gibi ama şimdi olsa kullanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı