Daha önce yeni bir Steam hesabında saat kasmak için bu uygulamayı kullandım. Şu an aynı hesaptan kredi kartıyla yüklü bir miktarda alışveriş yapacağım. Hesap şifresini değiştim ama içimde yine de kötü bir his var herhangi bir şey olur mu?
Daha önce yeni bir Steam hesabında saat kasmak için bu uygulamayı kullandım. Şu an aynı hesaptan kredi kartıyla yüklü bir miktarda alışveriş yapacağım. Hesap şifresini değiştim ama içimde yine de kötü bir his var herhangi bir şey olur mu?
Ne işe yarıyor bu site? Steam oyun sürenizin yüksek olması ne işinize yarayacak?
Fantezi sanırım hocam. Veya bir oyunun bir ekibine girmek için X bir saat isterler sen de onu kasmaya üşendiğin için bu siteyi kullanırsın.
Gece yatarken ve boş zamanlarda o oyuna girer PC'yi açık bırakır belli sürede istediğim saate ulaşırımtabii elektrik faturasını falan hesaplamak gerekli. Laptop var ise sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.