freehourboost.com güvenilir mi?

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Daha önce yeni bir Steam hesabında saat kasmak için bu uygulamayı kullandım. Şu an aynı hesaptan kredi kartıyla yüklü bir miktarda alışveriş yapacağım. Hesap şifresini değiştim ama içimde yine de kötü bir his var herhangi bir şey olur mu?

Yan hesabımda denemiştim güvenilir mi diye herhangi bir sorun çıkarmamıştı ama ben yine de o siteyi kullandıktan sonra tüm oturumlardan çık deyip şifremi değiştiriyorum sizde öyle yapabilirsiniz.

Daha önce yeni bir Steam hesabında saat kasmak için bu uygulamayı kullandım. Şu an aynı hesaptan kredi kartıyla yüklü bir miktarda alışveriş yapacağım. Hesap şifresini değiştim ama içimde yine de kötü bir his var herhangi bir şey olur mu?

Şu anda kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Fantezi sanırım hocam. Veya bir oyunun bir ekibine girmek için X bir saat isterler sen de onu kasmaya üşendiğin için bu siteyi kullanırsın.

Gece yatarken ve boş zamanlarda o oyuna girer PC'yi açık bırakır belli sürede istediğim saate ulaşırım :D tabii elektrik faturasını falan hesaplamak gerekli. Laptop var ise sorun olmaz.

Gece yatarken ve boş zamanlarda o oyuna girer PC'yi açık bırakır belli sürede istediğim saate ulaşırım :D tabii elektrik faturasını falan hesaplamak gerekli. Laptop var ise sorun olmaz.

O da olur tabii fakat gece elektrikler kesilirse intenret bağlantısı kesilir jeneratör gelse bilen seni oyundan atmış olacak. O yüzden boşa bırakmış olacaksın bu site bunun kesinliğini veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı