Freehourboost.com güvenilir mi?

Mogl

Picopat
Makaleler
2
Yer
Antalya
Bu siste güvenilir mi, bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler cevap veren herkese.

Bir oyunu eskiden korsan olarak 80 saat oynadım, Steam'de 20 saat oynadım .40 saat eklemem gerekiyor ,o nedenle kullanacağım.

Çoğu kişi Steam achievements manager kullanıyor. Steam hesabınızla bir yere giriş yapmanızda gerekmiyor. Bilgisayara indiriyorsunuz program direk oyunları tarıyor ve çift tıkladığınızda saat kasmaya başlıyor. Saat ekleyip ne yapacaksınızki merak ettim :D

Çoğu kişi Steam achievements Manager kullanıyor. Steam hesabınızla bir yere giriş yapmanızda gerekmiyor. Bilgisayara indiriyorsunuz program direk oyunları tarıyor ve çift tıkladığınızda saat kasmaya başlıyor. Saat ekleyip ne yapacaksınızki merak ettim :D

Bilgisayara bir zararı olur mu?

Çoğu kişi Steam achievements manager kullanıyor. Steam hesabınızla bir yere giriş yapmanızda gerekmiyor. Bilgisayara indiriyorsunuz program direk oyunları tarıyor ve çift tıkladığınızda saat kasmaya başlıyor. Saat ekleyip ne yapacaksınızki merak ettim :D
Teşekkür ederim öncelikle. Saat kasma amacım korsan olarak 80 saat oynanam Steam'de hangi oyuna nasıl zmana ayırmışım bakmayı seviyorum bu oyun 20 saat görününce sinir oldum :D.

Güvenilirdir. Şu anda 7 tane hesabım o sitede bulunuyor, yıllardır da kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı