Çoğu kişi Steam achievements Manager kullanıyor. Steam hesabınızla bir yere giriş yapmanızda gerekmiyor. Bilgisayara indiriyorsunuz program direk oyunları tarıyor ve çift tıkladığınızda saat kasmaya başlıyor. Saat ekleyip ne yapacaksınızki merak ettim![]()
Arkadaşım bilgisayar ve steam hesabını satmadan once kullanıyordu hiçbir zararını görmedi. Böyle şeylerin garantisini ben veremem güvenip güvenmemek sizlere kalmış. Konuyla ilgili daha cok araştırma yapabilirsiniz.Bilgisayara bir zararı olur mu?
Teşekkür ederim öncelikle. Saat kasma amacım korsan olarak 80 saat oynanam Steam'de hangi oyuna nasıl zmana ayırmışım bakmayı seviyorum bu oyun 20 saat görününce sinir oldumÇoğu kişi Steam achievements manager kullanıyor. Steam hesabınızla bir yere giriş yapmanızda gerekmiyor. Bilgisayara indiriyorsunuz program direk oyunları tarıyor ve çift tıkladığınızda saat kasmaya başlıyor. Saat ekleyip ne yapacaksınızki merak ettim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.