Hangisini seviyorsan onu yap.Freelance için hangi konuda iş yapmamı önerirsiniz? Grafik mi web yazılımı mı? Hangisi daha kolay?
Ben kararsız biriyim yardımcı olur musunuz? Yazılım zor geliyor. Kısa vade de para kazanabilir miyim? Lise mezunuyum Engelliyim.Hangisini seviyorsan onu yap.
Ben kararsız biriyim yardımcı olur musunuz? Yazılım zor geliyor. Kısa vade de para kazanabilir miyim? Lise mezunuyum Engelliyim.
EKPSS ye gireceğim. Memurluk için uğraşıyorum. Evin ihtiyaçını alayım bilgisayar toplayım diye düşündüm. Psikolojik engelliyim.Üniversiteye çalışın lütfen sizin için en iyisi bu aileniz bu konuda yardımcı olmazsa elinizden geldiği kadar yardım toplayabilirsiniz okul için. Engeliniz nedir?
EKPSS ye gireceğim. Memurluk için uğraşıyorum. Evin ihtiyaçını alayım bilgisayar toplayım diye düşündüm. Psikolojik engelliyim.
Organik olmayan psikotik bozuklar.Ne tansı var üzerinizde.
Organik olmayan psikotik bozuklar.
Hocam sen ne iş yapıyorsun? Grafik tavsiye eder misin?Programlama zor gelebilir sizin için biraz kafa patlatmanız lazım ama bu alanı seviyorsanız kaçırmayın derim.
Hocam programlama da en kolay dil nedir?Programlama zor gelebilir sizin için biraz kafa patlatmanız lazım ama bu alanı seviyorsanız kaçırmayın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.