Freelance iş yapmak

Hocam o resmini attığınız bölüm nerede ? Bulamadım.

Arz talep meselesi bu daha çok. Backend bir sisteme ihtiyacı olmayan bir insan sadece front-end alır. Mesela şirket siteleri; amaçları, yaptıkları anlaşmalar, yatırımcıları vb. dışında başka bir bilgiye gerek yok sitede.

Attığım resimler freelancer.com da find a job başlığına tıklayın.
Hocam merhaba, fiverr'da bir ilan açıyorum fakat 18 yaşından küçüğüm bir sorun olur mu ? Telefon numaramı falan da gireceğim sorun teşkil eder mi ?

Son düzenleme:
Hocam dedim ya 18 yaş altı olmaz diye. Para çekerken aracı kuruluş kullanacaksınız. 18 yaş üstü ve banka hesabı olan bi büyüğünüz ile konuşun öyle hesap açın.

İngilizceniz varsa fiverr.com da saatlik dolar bazında iş teklifleri oluyor. Belki onları kapabilirsiniz.
Fiverr zaman kaybı. Kemik bı tayfa var ve sadece onların ilanları öne çıkıyor. Onlar varken sana bana iş vermezler.

Aktif olarak html,css, js biliyorum. Yani bir sitenin front-end tarafını yapabilecek kadar sahibim, photoshop bilgim var, dil de biliyorum fakat kendime güvenemiyorum.
Back end tarafını ben hallederim. Ben de front end tarafını çok bilmiyorum. Eğer hala arayışın devam ediyorsa bir görüşmek isterim. Bu arada benim de tecrübem yok. Freelance yazılım işi arayışındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…