N nyan_chicken Centipat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #1 Nasıl çözüldüğünü biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz? Yaşadığım sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nasıl çözüldüğünü biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz? Yaşadığım sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pıçakçı Beşir Centipat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 21 Kasım 2020 #2 Sorun adaptör ve kablo da olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS N nyan_chicken Centipat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #3 Driver güncelleyip kabloyu çıkar tak yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi
FatiHkıyak Kilopat Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 256 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri ✓ Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı ✓ AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci ✓ Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakar ✓ Samsung 990 PRO 1 TB M.2 SSD ✓ Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Rem ✓ Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu ✓ MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply ✓ Gigabyte M27F 27 Mönitör ✓Raijintek ZOFOS Ultra EBB/E-ATX Mesh Kasa Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 12 Ocak 2021 #4 nyan_chicken dedi: Nasıl çözüldüğünü biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz? Yaşadığım sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunun çözümü ben bile bulamadım 2 kes monitör değiştirdim titreme sorunu hala yaşanıyor. Ve bunu herkes yaşıyor. Artı 0 Eksi
nyan_chicken dedi: Nasıl çözüldüğünü biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz? Yaşadığım sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunun çözümü ben bile bulamadım 2 kes monitör değiştirdim titreme sorunu hala yaşanıyor. Ve bunu herkes yaşıyor.