Freesync Desteği Bugün Gelecek mi?

Tıbbiyeli

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Freesync bir monitöre sahibim, ekran kartı olarak ise GTX 1060 kullanıyorum. Günlerdir 15 Ocak'ta gelecek olan bu driver güncellemesini bekliyorum, peki bu yenilik bize ne sunacak tam olarak bilmemekteyim. Adaptive-Sync olarak gelecek olan özellik sayesinde eskiden 40 FPS alındığında göze çok kırılıyormuş gibi görünen durum artık olmayacak mı? Ayrıca ben rekabetçi oyunlar da oynuyorum, bu oyunlarda input lag oluşmasını istemem. Bu özelliği aktif ettiğimde mouse lag olacak mı? Benim gibi heyecanlı olanlar kimler? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu olay sadece açıklanan 6 adet monitör için geçerli değil miydi?
Hayır 6 değil 12. Ayrıca olayı ben şöyle biliyorum. Hani bu açıklanan 12 monitörde kesinlikle destek olacak. Bu yeni güncelleme ile herkese bu özelliği açacaklar. Ancak herkese kendi monitörlerinde stabil çalışacak sözü de vermediler. Yani biraz şansa kaldı gibi geldi bana. Zamanla diğer monitörlere de tam destek getirirler diye düşünüyorum. Umarım açıklayabilmişimdir.

Bu olay sadece açıklanan 6 adet monitör için geçerli değil miydi?
Ekran Alıntısı.PNG

Okuduğum yazıda böyle diyordu. :)

Bende takipteyim.

Benim monitörüm listede yok ancak tüm freesync monitörlerin yararlanabileceğini duydum ve inşallah öyledir.

Bu duyuruya göre 400 tane monitör test edilip, 12 tanesi sınavı geçebilmiş. Şanslıyım ki benimki de listeye girmiş. Genel olarak gelecektir bu update. Tam olarak düzgün çalışmayabilir testi geçemeyenlerde. Sonradan belki geliştirirler. Benim anlamadığım G-Sync monitör almanın ne anlamı kalıyor artık bu update ile beraber ?

NV-Adaptive-GSync-640x309.jpg

Bu duyuruya göre 400 tane monitör test edilip, 12 tanesi sınavı geçebilmiş. Şanslıyım ki benimki de listeye girmiş. Genel olarak gelecektir bu update. Tam olarak düzgün çalışmayabilir testi geçemeyenlerde. Sonradan belki geliştirirler. Benim anlamadığım G-Sync monitör almanın ne anlamı kalıyor artık bu update ile beraber ?

Eki Görüntüle 360059
Sanırım DSR özelliği gibi gerçek kalitesini yansıtmaz ama idare eder :)

Eki Görüntüle 360059

Benim monitörüm AOC G2590VXQ modelidir bu sizin attığınız fotoğrafta yer alan AOC modelinin tek farkı 144 Hz olmasıdır benim monitörüm ise 75 Hz bir monitör :) E yani ben de listede yer almış oluyor muyum sizce?

Sanırım DSR özelliği gibi gerçek kalitesini yansıtmaz ama idare eder :)
Olsun yahu ona da razıyız. Beleşe çakma G-Sync monitörümüz oluyor işte :)
Benim monitörüm AOC G2590VXQ modelidir bu sizin attığınız fotoğrafta yer alan AOC modelinin tek farkı 144 Hz olmasıdır benim monitörüm ise 75 Hz bir monitör :) E yani ben de listede yer almış oluyor muyum sizce?
Onu bilemiyorum. 400 tane test edilen monitör arasında sizinki de varsa, şansınız var demektir. Ama bu 12 tanesi için maalesef geçerli olmaz :)

Olsun yahu ona da razıyız. Beleşe çakma G-Sync monitörümüz oluyor işte :)

Onu bilemiyorum. 400 tane test edilen monitör arasında sizinki de varsa, şansınız var demektir. Ama bu 12 tanesi için maalesef geçerli olmaz :)

Bekleyip göreceğiz bakalım, inşallah ben de faydalanabilirim :)

Ben yatıyorum yarın sabah uyandığımda yeni güncellemenin gelmesi beklentisiyle :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı