Tıbbiyeli
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Ben de dün denedim, ilk baktığımda G-sync ayarı Nvidia denetim masasında görünmüyordu, sebeplerini araştırırken aklıma monitörü HDMI ile bağladığım geldi sonra Display Port ile bağladım ve anında G-sync ayarını gördüm, direkt Battlefield 5 oyununda denedim gerçekten yağ gibi akıyordu, ancak burada display portunda etkisi olabilir yeni monitör alacak olanlar kesinlikle bu port aracılığıyla bağlasınlar diyorum.
Battlefield 5 oyununda FPS sınırlaması yapıp 35 FPS'ye sabitledim, hani G-sync düşük FPS olunca daha az kasıyormuş hissi verecekti dedim onu pek anlayamadım yani 35 FPS her halükarda gözüme kötü geliyor, ekranı çevirince hiç takılma olmuyor ama o güzel bir şey, benim ilk izlenimlerim bu şekildeydi farklı oyunlarda denedikçe yazabilirim.
Battlefield 5 oyununda FPS sınırlaması yapıp 35 FPS'ye sabitledim, hani G-sync düşük FPS olunca daha az kasıyormuş hissi verecekti dedim onu pek anlayamadım yani 35 FPS her halükarda gözüme kötü geliyor, ekranı çevirince hiç takılma olmuyor ama o güzel bir şey, benim ilk izlenimlerim bu şekildeydi farklı oyunlarda denedikçe yazabilirim.