FreeSync monitör ile RTX 2060 için yırtılmayı önleyecek yazılım önerisi

ggwp9191

Hectopat
Yer
İstanbul/Maltepe
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım merak ettiğim bir konu var. G-Sync ve FreeSync teknolojisi olmayan veya sadece FreeSync teknolojisi olan 144Hz monitör alsam ekran kartımı da RTX 2060 alsam ekran titreme veya yırtılmayı önleyecek başka bir yazılım var mı?
G-Sync teknolojili 144Hz monitörler cidden çok pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Her FreeSync monitörde G-Sync açabiliyorsun, çok kötü model değilse sıkıntı çıkarmıyor.
Benim ViewSonic XG 2401 FreeSync monitörüm, RTX 2060 Ekran kartında G-Sync sorunsuz kullanıyorum. Bu daha pratik bir kılavuz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynadığın oyunda da kare hızı sınırlama varsa onu da monitörün HZ değerine göre ayarlarsan çok akıcı bir deneyim elde edersin.
Yapılan testlerde oyun içi dışında harici bir programla kare hızı sınırlarsan muazzam bir input lag oluyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Artık bazı monitörler FreeSync olsa bile G-Sync teknolojisini başarılı şekilde kullanılabiliyor.

RTX 2060 için NVIDIA güncel driver indirip kuracaksın ve oynadığın oyunun ayarlarında G-Sync ayarını açacaksın ve tabii Windows güncel olacak. Başka yazılıma gerek yok.

Her FreeSync monitörde G-Sync açabiliyorsun, çok kötü model değilse sıkıntı çıkarmıyor.
Benim ViewSonic XG 2401 FreeSync monitörüm, RTX 2060 Ekran kartında G-Sync sorunsuz kullanıyorum. Bu daha pratik bir kılavuz:

Oynadığın oyunda da kare hızı sınırlama varsa onu da monitörün HZ değerine göre ayarlarsan çok akıcı bir deneyim elde edersin.
Yapılan testlerde oyun içi dışında harici bir programla kare hızı sınırlarsan muazzam bir input lag oluyor:

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı