FreeSync monitörde GTX 1660 Ti ekran kartı kullanılır mı?

Regnant95

Centipat
Arkadaslar merhaba, yaklasik 1 ay önce AMD markali RX570 ekran kartimda sorun olustu ve GTX 1660 Ti siparisi verdim fakat monitorum LG'nin 75Hzlik FreeSync bir monitoru.

Malumunuz G-Sync monitorler cok pahali oldugundan alamayacagim. 1660 Ti'yi bendeki bu monitorle kullanirsam oyunlarda cok fazla yirtilma goruntu kaymasi vs yasar miyim? Bazi FreeSync monitorler G-Sync destekli oldugunu biliyorum fakat alacak butcem yok. Genelde PUBG oynuyorum bu monitorle oyun goruntusunde cok buyuk performans kayiplari olur mu? Tesekkurler.

Performans kaybı yaşamazsınız. İlerde 144 Hz. Bir monitör alabilirseniz Performans artışı yaşarsınız. PUBG oyun içi grafik ayarlarında V-SYNC etkin hale getirirseniz 75 FPS'e sabitlenmiş olursunuz. Buda daha akıcı bir oyun deneyimi yaşamınızı sağlar.

Ekleme: Freesync ve G-SYNC gibi teknolojiler 60 FPS Altında iş yükü üstlenen teknolojilerdir. Sizin ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.

Arkadaslar merhaba, yaklasik 1 ay önce AMD markali RX570 ekran kartimda sorun olustu ve GTX 1660 Ti siparisi verdim fakat monitorum LG'nin 75Hzlik FreeSync bir monitoru.

Malumunuz G-Sync monitorler cok pahali oldugundan alamayacagim. 1660 Ti'yi bendeki bu monitorle kullanirsam oyunlarda cok fazla yirtilma goruntu kaymasi vs yasar miyim? Bazi FreeSync monitorler G-Sync destekli oldugunu biliyorum fakat alacak butcem yok. Genelde PUBG oynuyorum bu monitorle oyun goruntusunde cok buyuk performans kayiplari olur mu? Tesekkurler.
Monitörünüz IPS panel ve 22" mi? Merakımdan soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

Dikey senkronizasyonu "Hızlı" ayarına getirirsin Nvidia kontrol panelinden sorun kalmaz.
tesekkurlert
Her freesync monitör GSYNC olarak kullanılabiliyor.
1000 serisi ve üzeri bir kart kullanmak ve display port kablo kullanmak gerekli 2 şart.

Geri kalan monitörünüzün ne kadar GSYNC uyumlu olduğu ile alakalı.
tesekkur ederim
Performans kaybı yaşamazsınız. İlerde 144 Hz. Bir monitör alabilirseniz Performans artışı yaşarsınız. PUBG oyun içi grafik ayarlarında V-SYNC etkin hale getirirseniz 75 FPS'e sabitlenmiş olursunuz. Buda daha akıcı bir oyun deneyimi yaşamınızı sağlar.

Ekleme: Freesync ve G-SYNC gibi teknolojiler 60 FPS Altında iş yükü üstlenen teknolojilerdir. Sizin ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.
Tesekkur ederim sagolun
Ben 144Hz Freesync monitör ile 1660ti kullanıyorum daha oyunlarda gözle görebildiğim bir yırtılma olmadı.
tesekkurler sagolun
Monitörünüz IPS panel ve 22" mi? Merakımdan soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
Tn panel ve 22”

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı