FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
NVIDIA’nın G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Bu rehberimizde adım adım nasıl devreye sokacağınızı gösteriyoruz. Rehberimizin makalesinde önce ne oldu, nasıl oldu, neden oldu gibi merak ettiklerinizi öğrenebilir, ardından adım adım uygulayıp kendimiz yaptığımız şekilde sizlerle paylaştığımız rehberi görebilirsiniz. Merak ettiğiniz soruların yanıtlarını A’dan Z’ye paylaşmak için kapsamlı bir şekilde hazırladık. Aslında işlem çok […]

Devamı: FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

XG2530 ve GTX 1070 kullanıyorum. Rehberdeki adımları uyguladım. Sarkaç testinde G-Sync i açamamıştım. Daha sonra rehberi tekrar izleyip yenileme hızını 240'tan 144'e düşürünce G-Sync aktif oldu. Teşekkürler.

NVIDIA’nın G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Bu rehberimizde adım adım nasıl devreye sokacağınızı gösteriyoruz. Rehberimizin makalesinde önce ne oldu, nasıl oldu, neden oldu gibi merak ettiklerinizi öğrenebilir, ardından adım adım uygulayıp kendimiz yaptığımız şekilde sizlerle paylaştığımız rehberi görebilirsiniz. Merak ettiğiniz soruların yanıtlarını A’dan Z’ye paylaşmak için kapsamlı bir şekilde hazırladık. Aslında işlem çok […]

Devamı: FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
selam ben yeniyim size birşey soracaktım yanlış olduysa kusura bakmayın benim ekran kartı gtx 1050 buna nasıl monitör almalıyım g-sync çalışırmı bu kartta yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun

selam ben yeniyim size birşey soracaktım yanlış olduysa kusura bakmayın benim ekran kartı gtx 1050 buna nasıl monitör almalıyım g-sync çalışırmı bu kartta yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun
Bu soruyla ilgili yeni konu açman senin için daha iyi olur. Çünkü insanlar senin sorunu direkt olarak görür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı