DP ve HDMI arasındaki fark nedir? HDMI ile yapilamiyor mu bu islem?Yeni NVIDIA güncellemeleri ile kullanılabiliyor. Güncel NVIDIA sürücüsü, DisplayPort bağlantısı ve ekran kartının GTX 1000 ve üstü olması gerekiyor. Her monitör ile dört dörtlük uyumluluk sağlayamayabiliyor ama gün geçtikçe iyileştirmeler yapılıyor. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki rehbere göz atabilirsiniz.
![]()
FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi
NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA,www.technopat.net
Yapılsa HDMI ile yapılır yazardıDP ve HDMI arasındaki fark nedir? HDMI ile yapilamiyor mu bu islem?
DP ve HDMI arasındaki fark nedir? HDMI ile yapilamiyor mu bu islem?
Rehberi izledim, yardimin icin teşekkür ederim. Peki bu DP ve HDMI arasındaki fark nedir? Ikisinin sunduğu teknoloji nedir?Maalesef yapılamıyor. Doğrudan NVIDIA G-Sync destekli monitörlerde de DisplayPort gerekiyor. Rehberi ayrıntılı incelerseniz her türlü soru işaretiniz ortadan kalkar. Rehber yapıldıktan sonra güncelleme ve iyileştirmeler yapıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.