Freesync nasıl açılır?

• Konuyu başlatan lucha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 12.164
AMD yazılımında FreeSync butonu var hocam oradan açacaksınız. Monitörünüz 60Hz ancak 72 ya da 75 olur mu bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce mönitörünüzden FreeSync'i aktifleştirin. Sonra Radeon ayarlarından FreeSync'i aktif edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben monitör ayarlarından 60hz yapınca ya da monitörden ve amd ayarlarından freesync'i açınca birşey oldu oyunda falan sağa sola kaydırırken bi siyahlıklar bi kırılmalar oldu. sebebi nedir ? Şuan 59hz yaptım freesync kapattım falan düzeldi.

Hocam ben monitör ayarlarından 60hz yapınca ya da monitörden ve amd ayarlarından freesync'i açınca birşey oldu oyunda falan sağa sola kaydırırken bi siyahlıklar bi kırılmalar oldu. sebebi nedir ? Şuan 59hz yaptım freesync kapattım falan düzeldi.
Daha yüksek FPS aldığında monitör bunu karşılayamadığı için görüntüde yırtılmalar meydana gelebilir. Bildiğim kadarıyla Freesync' nin bir çalışma aralığı(hz olarak) var. Freesync teknolojisinden yararlanmak istiyorsanız 75hz' yi geçmemeye çalışın, grafik ayarlarınızı ona göre ayarlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı