FreeSync olmadan 144 hz verimli midir?

dallyfishek

Centipat
144 hz monitör aldım fakat AMD ekran kartım (R9 200 series) FreeSync desteklemiyormuş. Monitör henüz bana ulaşmadı fakat ekran kartımın FreeSync desteklememesi beni korkutuyor. Monitörden verim alabilir miyim? (CS GO oynuyorum ve 200+ FPS alıyorum.)

Sisteme göre değişir.Ama freesync monitöre sahipsen en iyi verimi almak istiyorsan amd işlemci ve ekran kartı kullan. Ama bence freesync monitör hepsinden daha iyidir. Em az 4gb RX 580 alman gerekir. İyi sonuç almak için.

Verim alırsın. Yukarıdan aşağıya çizgisel çatlama görülme ihtimali yenileme hızı arttıkça düşüyor zaten.
Bir de konuyla alakalı değil ama cs go pingin kaç ve konum internet servis sağlayıcı altyapı ne?

Eğer Freesync olmadan 144 HZ' nin bir anlamı olmasaydı o zaman 144 HZ ya üretmelerdi yada Freesync'siz monitör olmazdı. Zaten şundan 3-5 ay öncesine kadar ve hala Nvindia kullanıcılarının kaçı ve hatta bunun ötesi AMD kullanıcılarının kaçı açıyor ki bu özelliği. Hiç de gereği yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı