Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.179 Makaleler 5 Çözümler 29 17 Eylül 2020 #11 Bu arada her freesync monitörde gsync çalışıyor. O listeler test edilmiş monitör listesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu arada her freesync monitörde gsync çalışıyor. O listeler test edilmiş monitör listesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Eylül 2020 #12 Teacher80 dedi: Bu arada her FreeSync monitörde G-SYNC çalışıyor. O listeler test edilmiş monitör listesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben kararımı verdim, sanada gerçekten teşekkürler. Bunları öğrenmesem 2000TL'yi çöp edecektim.
Teacher80 dedi: Bu arada her FreeSync monitörde G-SYNC çalışıyor. O listeler test edilmiş monitör listesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ben kararımı verdim, sanada gerçekten teşekkürler. Bunları öğrenmesem 2000TL'yi çöp edecektim.