D Deniz09349 Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 25 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar 240 Hz 1 ms. Acer monitörüm var ekran kartım NVIDIA bu yüzden G-Sync aktif etmeyi denedim yaptım fakat G-Sync pendulum demo testinde screen tearing görüyorum bu da yaptığımın kanıtı. G-Sync uyumlu yazıyor, ne yapmam lazım?
Arkadaşlar 240 Hz 1 ms. Acer monitörüm var ekran kartım NVIDIA bu yüzden G-Sync aktif etmeyi denedim yaptım fakat G-Sync pendulum demo testinde screen tearing görüyorum bu da yaptığımın kanıtı. G-Sync uyumlu yazıyor, ne yapmam lazım?
ixdrone Decipat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 700 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici 25 Eylül 2020 #2 Bu videoyu izleyerek mi yaptınız ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu videoyu izleyerek mi yaptınız ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS D Deniz09349 Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 25 Eylül 2020 #3 ixdrone dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam izledim ne dediyse yaptım. Artı 0 Eksi
ixdrone dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam izledim ne dediyse yaptım.