Freetemplate kullanmak sıkıntı olur mu?

Gnosis

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben kişisel portfolyom için bir web sayfası oluşturmayı düşünüyorum. Daha önce yaptığım işleri, kendim hakkında bilgileri, irtibat numaramı vs paylaşmak istiyorum fakat hızlıca bir freetemplate üzerinden gerekli kısımları düzenleyip yayına alayım istiyorum. Daha önce böyle bir tecrübem olmadı. Canlıya geçirdiğim zaman lisans sıkıntısı ya da herhangi bir sakıncası olur mu? Bu konu hakkında bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki aldığımız Free templateyi değiştirip istediğimiz gibi düzenleyip satışa sunsak o zaman bir problem çıkar mı?

Yani şöyle, Freetemplate bir içeriği oluşturan kişi zaten hiçbir hak talep etmeden bunu piyasaya sürüyor. Senin o template'i değiştirerek satmanla ilgili bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ama yine de bu bir tahmin. Tecrübe edinmiş birisi varsa o net cevabı verecektir.

Etik olarak sıkıntı olur bence.
Peki aldığımız Free templateyi değiştirip istediğimiz gibi düzenleyip satışa sunsak o zaman bir problem çıkar mı?

Hak talep etmeyen üretici bütün bunları kabul etmiş sayılmaz mı?
Hayır. Adam sen onu kişisel amacın için kullan diye kullanıma açık tutuyor. Kendi üzerinden niye para kazandırsın?

Hayır. Adam sen onu kişisel amacın için kullan diye kullanıma açık tutuyor. Kendi üzerinden niye para kazandırsın?
İki tıkla bilgiye ulaştım. Freetemplate yanında lisans tarzı bir içerik de bulunuyormuş ve içerik sahibi satıp satmayacağın konusunda buraya bilgi giriyormuş. Satamazsın dese bile içerik üreticisine ait logo ve diğer sembolleri kaldırdığında satabilirsin. Tek sorun etik ahlaka uymaması.

İki tıkla bilgiye ulaştım. Freetemplate yanında lisans tarzı bir içerik de bulunuyormuş ve içerik sahibi satıp satmayacağın konusunda buraya bilgi giriyormuş. Satamazsın dese bile içerik üreticisine ait logo ve diğer sembolleri kaldırdığında satabilirsin. Tek sorun etik ahlaka uymaması.
Kesinlikle uygun değil. Görür görmez sağlam bir şekilde küfürü basarım hatta.

@268227 Gülüyorsun da, ciddiydim ben.

Son düzenleme:
Lisans bilgisi olan tasarımları tercih edersen bir problem yaşamazsın. Örnek;
Adsız.jpg
Adsız2.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı