Freight Forwarder önerisi

anthonysoprano

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Benim Glorious Mouse'um bozuldu desteğe yazdığımda yardım edebileceklerini ancak Türkiye'ye kargolayamadıklarını söyledi. Bana freight forwarder bulmamı söyledi. Türkçesini bile bilmiyorum yani o derece alakam yok, sizce 80 dolarlık ürün için ne kadar kargo parası öderim ve şirket önerisi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Navlun komisyoncusu demek. İstediğiniz mal ile sizin adınıza uğraşan temsilci gibi bir şey aracı kendisi. Kargo bedelini siz ödeyeceksiniz fakat forwarder şirketi sizden komisyon kesecektir. Size forwarder şirket önerisi yapabilirim ama o çok kurumsal o yüzden orası küçük şeylerle asla uğraşmaz. Bölgenizde ki gümrük müdürlüğü ve ticaret bölgesi olan yerde çok rahat lojistik şirketleri bulabilirsiniz. İl söylerseniz daha detaylı yardımcı olabilirim.

Navlun komisyoncusu demek. İstediğiniz mal ile sizin adınıza uğraşan temsilci gibi bir şey aracı kendisi. Kargo bedelini siz ödeyeceksiniz fakat forwarder şirketi sizden komisyon kesecektir. Size forwarder şirket önerisi yapabilirim ama o çok kurumsal o yüzden orası küçük şeylerle asla uğraşmaz. Bölgenizde ki gümrük müdürlüğü ve ticaret bölgesi olan yerde çok rahat lojistik şirketleri bulabilirsiniz. İl söylerseniz daha detaylı yardımcı olabilirim.
Ankara'dayım hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı