FREKANS-A2 i3 12100F ve ARC A750 sistem nasıldır?

Ben kesin konuşmuyorum zaten. Sadece yaşanabilir diyorum çünkü sektörde yeni.

Hocam tamam olabilir yani de şimdi günanı al miyim sürekli olan bir şey değil yani kaç gere başına geldi driver çökmesi?

Yani PC çok anlamam tabii size bağlıyım şu an arkadaşlar.

Hocam güzel ekran kartı alabilirsiniz ama şu an ekran kartı yeni çıktığı için kartın tam performans alamazsınız tabii driverlar çıkınca yeni FPS artıyor kartın performans ı artıyor aldığınızda beklentinizden düşük performans alırsanız şaşırmayın hangi oyunları oynayacaksınız siz?

Hocam tamam olabilir yani de şimdi günanı al miyim sürekli olan bir şey değil yani kaç gere başına geldi driver çökmesi?

Hocam güzel ekran kartı alabilirsiniz ama şu an ekran kartı yeni çıktığı için kartın tam performans alamazsınız tabii driverlar çıkınca yeni FPS artıyor kartın performans ı artıyor aldığınızda beklentinizden düşük performans alırsanız şaşırmayın hangi oyunları oynayacaksınız siz?

Benim zaten çok öyle oynayacak oyunum yok sadece Payday 2 Dying Light garrys mod CS:GO Forza Horizon 4 ve 5 Doom Eternal bir de viscera diye bir temizlik oyunu vardı onlar.

Sürücüler. Intel sektörde yeni. Sosyalde Intel kartlarla sıkıntı yaşayan insanlar gördüm.

Hocam öyle aman aman bir sorun yaşayan görmedim ben, yeni çıkmasına rağmen AMD'den daha stabil 😀, ve bu fiyat bandında mâzur görülebilecek bir şey, Arc A750'yi satıp RX 6600 alacaksa en baştan RX 6600 sistem alması daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı