Frekans TV APU sistem alınır mı?

Asedosk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Masaüstü bir bilgisayar almayı düşünüyorum araştırırken bu sistem geldi önüme. Sistemin linkini ve YouTube'dan bulduğum performans testini buraya bırakacağım. Sizin bu sistemden farklı bir öneriniz var mıdır? Veya bu sistemi alırsam ileride nasıl bir ekran kartı alabilirim bilgilendirirseniz çok iyi olur.

Sistem:
FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus
Sistem performans videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçe nedir? Bu işlemcinin sizi kısıtlayacağını düşünüyorum. Sanırım kasa mesh değil. Ekran kartı alırken kasayı da değişmeniz gerekebilir.

Bütçe nedir? Bu işlemcinin sizi kısıtlayacağını düşünüyorum. Sanırım kasa mesh değil. Ekran kartı alırken kasayı da değişmeniz gerekebilir.

Bütçem 7500 TL'ye kadar çıkabilir anca. Bunu öneren birkaç kişi vardı o yüzden konuyu açtım çok bilgim yok bilgisayar donanımları hakkında.

Tamamdır sağ olun hocam. Seçenek olması adına sizin önerebileceğiniz APU bir sistem var mıdır?

Tek tek toplamada donanım bilgim olmadığı için riske almak istemiyorum. Ya 2. el ya da hazır sistem alacağım hocam. Konuda verilen önerileri değerlendirip son bir konu açacağım zaten iyice emin olmak için.

Tek tek toplamada donanım bilgim olmadığı için riske almak istemiyorum. Ya 2. el ya da hazır sistem alacağım hocam. Konuda verilen önerileri değerlendirip son bir konu açacağım zaten iyice emin olmak için.
Ayda yalnızca 1 tane sistem toplama konusu açabilirsiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…