Frekans TV APU sistem alınır mı?

Tek tek toplamada donanım bilgim olmadığı için riske almak istemiyorum. Ya 2. el ya da hazır sistem alacağım hocam. Konuda verilen önerileri değerlendirip son bir konu açacağım zaten iyice emin olmak için.
Ayda 1 tane pc toplama konusu açabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. İkinci konunuz onaylanmaz büyük ihtimalle. 2. el de alacağınız sistemler kazık olur bu bütçede, attığım sistemi alabilirsiniz.

Ayda yalnızca 1 tane sistem toplama konusu açabilirsiniz hocam.

Bak bunu bilmiyordum iyi oldu sağ olun hocam. Zaten şu an alamıyacağım önden sadece sistemi belirlemek istiyordum. Olmadı aldıktan sonra bir konu açıp düşüncelerimi yazarım en azından aynı sistemi alacaklarda bilgilenmiş olur.

Ayda 1 tane PC toplama konusu açabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. İkinci konunuz onaylanmaz büyük ihtimalle. 2. el de alacağınız sistemler kazık olur bu bütçede, attığım sistemi alabilirsiniz.

Tamamdır sağ olun. 2. el bir tane bulmuştum ama tam emin olamadım hazır sistemden devam edeceğim. Öneriniz için tekrardan sağ olun dediğim gibi konuda paylaşılan PCleri değerlendirip bir tanesinde karar kılıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı