Fren diski yağ emer mi?

Fren diskine asla yağ sıkmayın. Sıktıysanız da WD-40 ile silin. Aksi halde performans düşüşü yaşarsınız.

Hayır ben sıkmadım biliyorum zaten dedem benden habersiz sıkmış balatayı değiştireceğim organik balata yağı emmiş yağ diskin içine işler mi diye sormuştum yani diski de değiştirmem gerekir mi diye.

Fren diskine asla yağ sıkmayın. Sıktıysanız da WD-40 ile silin. Aksi halde performans düşüşü yaşarsınız.

WD-40 kimine dert kimine deva o yüzden fren disklerine hiçbir zaman direk olarak sıkmayınız ama bir beze birazcık sıkıp temizlenmesinde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.

Fren diskleri yağı emmez, organik balatalar yağı emer. Fren diskleri yağı yüzeyinde barındırır. Bir balata spreyi sıkıp temizlerseniz bir sorun olmaz. Diski değiştirmenize asla gerek yoktur.

Fren diskleri yağı emmez, organik balatalar yağı emer. Fren diskleri yağı yüzeyinde barındırır. Bir balata spreyi sıkıp temizlerseniz bir sorun olmaz. Diski değiştirmenize asla gerek yoktur.
Teşekkür ederim bisikletçi disklerde değişecek dedi dolandırılmaktan kurtardınız beni (●'◡'●)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı