Friday the 13th: The Game - EAC Kicked: Authentication timed out (1/2)

shellterd

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna yeni 1.6 GB güncelleme gelmeden önce oyunu rahatlıkla oynuyordum. Sonra oyunda online girdiğimde EAC Kicked: Authentication timed out (1/2) adlı hata ile karşılaşıyorum. Forumlara baktım ama hem inglizcem iyi olmadığında hem de bazılarını yapmama rağmen olmamasından çözüm bilen arkdaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.

Maalesef bende bir gelişme yakalayamadım. Oyunu silip tekrar yükledim her şeyi yaptım ama sonuç gene aynı Easy Anti-Cheat'de sildim ama gene aynı problem.

Var mı bir gelişme? Eeasy Anti Cheat Programından dolayı bir sorun olduğunu çözdüm en azından şimdiye kadar oyun bu programı kullanıyor fakat programın sitesine girdiğim zaman oyunlarımız kısmında bu oyun yok bile nasıl bir anlaşma anlayamadım sanki adamlardan habersiz programlarını kullanıyorlar.

Bil. Format attım ve düzeldi :D şu anda oynuyorum ama yeni bir güncelleme geldi ve gene bozulur mu diye korkuyorum.

Ve korktuğum başıma geldi oyun gene çalışmıyor bence iade edebiliyorsan et çünkü bu ayın çoğu ihtimal 1 haftalık bir oyun bir hafta sonra çoğu ihtimal unutulur unutulmazsa boş ver geç :D .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı