Milliyetçi Emin Centipat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 29 4 Ocak 2021 #1 Yeni bir mouse aldım. Markası Frisby modeli 3012K. Aniden mouse sapıyor. Nedenini anlayamadım. Bu da altı
Yeni bir mouse aldım. Markası Frisby modeli 3012K. Aniden mouse sapıyor. Nedenini anlayamadım. Bu da altı
Griffin0 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2021 #2 Milliyetçi Emin dedi: Yeni bir mouse aldım. Markası Frisby modeli 3012K. Aniden mouse sapıyor. Nedenini anlayamadım. Bu da altı Genişletmek için tıkla... Geri iade etmenizi tavsiye ederim. Bu sapma aşırı sinir bozucu bir olay, düzgün bir mouse'u elinize alınca bi' ferahlıyorsunuz. * Edit Frisby ve Everest markalarından uzak durmanızı tavsiye ederim, sanırım ucuzluğundan tercih ettiniz. Artı 0 Eksi
Milliyetçi Emin dedi: Yeni bir mouse aldım. Markası Frisby modeli 3012K. Aniden mouse sapıyor. Nedenini anlayamadım. Bu da altı Genişletmek için tıkla... Geri iade etmenizi tavsiye ederim. Bu sapma aşırı sinir bozucu bir olay, düzgün bir mouse'u elinize alınca bi' ferahlıyorsunuz. * Edit Frisby ve Everest markalarından uzak durmanızı tavsiye ederim, sanırım ucuzluğundan tercih ettiniz.