Bütçem 70 lira. İkinci el güç kaynaklarına bakıyorum. Asla bütçemi arttıramam aileme yük olmak istemiyorum.Besler.Büyük ihtimalle idaretenlik kullanıyorsunuz.En kısa zamanda güç kaynağı değiştirin.Kaç TL belki bir şey önerebiliriz?
Kaliteli PSU alacak param yok.Hocam besler ama daha kaliteli bir markanın PSU'sunu alın. Frisby PSU yüzünden sisteminize zarar gelme ihtimali var, genelde düzgün korumları olmuyor böyle PSU'ların
O zaman idarenlik alıyorsunuz.O zaman paranızı biriktirin 300 TL gibi bir bütçe ile buraya gel konu açınız.Bütçem 70 lira. İkinci el güç kaynaklarına bakıyorum. Asla bütçemi arttıramam aileme yük olmak istemiyorum.
Tenex marka var o da mı kötü?O zaman idarenlik alıyorsunuz.O zaman paranızı biriktirin 300 TL gibi bir bütçe ile buraya gel konu açınız.
Evet.Hayatımda hiç duymadım.Tenex marka var o da mı kötü?
Sana önerim 225 TL'lik bir güç kaynağı.Evet.Hayatımda hiç duymadım.
Hocam normalde önerilmez kalitesiz bir marka diye. Ancak imkan dahilini de göz önünde bulundurun. Hani şuan 70 TL bütçeniz var ve daha arttıramıyorsunuz. İlerde umarım arttırır daha iyisini alırsınız. Sistemi besleyeceği söylenir sorunsuz ise direkt alın. Ben Frisby marka 300watt PSU'yu 8 yıl kullandım. Sadece kontrol edebilirseniz hani bozuk ya da arızalı olmasın o kadar. Direkt alabilirsiniz sonrasında. Umarım sizi idareten uzun süre götürür.Eskiden 400W kullanıyordum ama elektrik kesintisi sonucu hakkı rahmetine kavuştu. Ucuz 350W bir güç kaynağı buldum sizce besler mi?
GTX 1050 Ti 4 GB NVIDIA O.C
Ryzen 3 1200
8 GB RAM
MSI A320M VH Plus
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.