FRİSBY 350W MSİ A320M VH PLUS ile uyumlu mu?

Uyum sağlar. Fakat tavsiye etmem. Kalitesi çok düşük. Sadece kısa vade sunar. Bütçenize göre konu açın PSU tavsiyesi isteyin. Emin olun hiç kimse bu markayı tavsiye etmez.

Eğer bir PSU maddiyat harcanarak alınacaksa, bence en düşük 550-600 Watt ve 80 plus alınmalı. Maddiyat elbette önemli ama daha az para vermek o ürünü uzun süre kullanmak demek değil. Ayrıca ileride yapılacak donanım güncellemesi içinde değişecektir. Tavsiyem bu ürünün alınmaması yönünde.

Hocam sizin ve evinizin iyiliği için yanlış bilgilendirme cezası almak zorundayım.

Uyumlu değildir, almayın. FSP, Corsair uyumlu oluyor.
Bence de artık bunlara uyumlu değil demek gerekiyor başka türlü kullanıyorlar uyumlu diye.

Eğer almadıysanız sakın almayın. Siparişi verdiyseniz iptal edin. Eğer aldıysanız hemen satıp yenisini alın. Kendinizi ve sisteminizi riske atmayın.

Eğer bu güç kaynağı bana zarar verip öldürecekse zaten yaşamak istemiyorum beni büyük bir dertten kurtarmış olur. Sisteme zarar verme olayını anladım kötüymüş fakat param yok. Kafayı yemek üzereyim telefondan bıktım. Çok acı Windows kullanamamak. Aklıma çözüm gelmiyor. İşsizim, öğrenciyim, ailemin durumu yok. Aklıma gram çözüm gelmiyor. Şöyle yapabilirim Xbox One S bir adet oyun kolu satıp sağlam bir güç kaynağı alırım. Zaten yalnızlıktan ölecek durumdayım diğer kolu kullanan yok.
Dostum bu PSU aşırı kötü bilindik markalardan al
FSP Corsair Xigmatek gibi.
Uyum sağlar. Fakat tavsiye etmem. Kalitesi çok düşük. Sadece kısa vade sunar. Bütçenize göre konu açın PSU tavsiyesi isteyin. Emin olun hiç kimse bu markayı tavsiye etmez.
Eğer bir PSU maddiyat harcanarak alınacaksa, bence en düşük 550-600 Watt ve 80 plus alınmalı. Maddiyat elbette önemli ama daha az para vermek o ürünü uzun süre kullanmak demek değil. Ayrıca ileride yapılacak donanım güncellemesi içinde değişecektir. Tavsiyem bu ürünün alınmaması yönünde.
Hocam sizin ve evinizin iyiliği için yanlış bilgilendirme cezası almak zorundayım.

Uyumlu değildir, almayın. FSP, Corsair uyumlu oluyor.
Bence de artık bunlara uyumlu değil demek gerekiyor başka türlü kullanıyorlar uyumlu diye.
Uyum sağlar fakat PSU kötü.
Eğer almadıysanız sakın almayın. Siparişi verdiyseniz iptal edin. Eğer aldıysanız hemen satıp yenisini alın. Kendinizi ve sisteminizi riske atmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı