Frisby 600W patlar mı?

Makaleler
13
Bende Frisby 600W PSU var. Ve 5-6 yıl kullanacağım. Sizce patlar mı o sürede? Ara sıra elektrik kesintileri de oluyor. Akım korumalı priz değil. Şimdi diyeceksiniz o PSU'yu değiştir. Fakat babam inanmıyor bu PSU'nun kötü olduğuna. Diyorum evi uçurur o da diyor ki onaylanmış PSU bu, 80+ PSU bu güzel diyor. Sizce nasıl babama yeni PSU aldırmaya ikna edebilirim? Korkudan oyunlara girmiyorum.
Cızırtı da geliyor PSU'dan.

Hocam cızırtı geldiğini söyleyin, hatta Frisby markasının PSU yorumlarını Technopat'taki konulardan gösterebilirsiniz, bence 5-6 yıl içerisinde aşırı kötü bozulma ihtimali fazla.

Bende Frisby 600W PSU var. Ve 5-6 yıl kullanacağım. Sizce patlar mı o sürede? Ara sıra elektrik kesintileri de oluyor. Akım korumalı priz değil. Şimdi diyeceksiniz o PSU'yu değiştir. Fakat babam inanmıyor bu PSU'nun kötü olduğuna. Diyorum evi uçurur o da diyor ki onaylanmış PSU bu, 80+ PSU bu güzel diyor. Sizce nasıl babama yeni PSU aldırmaya ikna edebilirim? Korkudan oyunlara girmiyorum.
Cızırtı da geliyor PSU'dan.
80+ verimlilik sertifikası onu anlatın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı