Frisby 9250G fan kontrolü

1dayumay

Hectopat
İyi günler arkadaşlar, Frisby 9250G kasam var fanlar PSU'ya bağlı galiba, anakarttan kontrol edemiyorum. Fan kontrolcü programını önerdiler indirdim, kasa fanlarını görmüyor. Dediğim gibi PSU'ya bağlı galiba anakarta bağlayıp kontrol etmek istiyorum. Çok ses yapıyorlar, yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Brom bir sorum var, alırken bu kasanın soğutmayacağını, dert çıkaracağını ve ses yapacağını hiç tahmin etmedin mi? Frisby en adi 2-3 kasa markasından biridir. Sadece 100 tl daha verip cooler master ya da corsair alın abi. Sana çözüm bulamadığım için kusura bakma, ama aklının bir köşesinde olsun. Bu bilgisayar denilen aleti yıllarca kullanıyoruz abi sonuçta.

İyi günler arkadaşlar, Frisby 9250G kasam var fanlar PSU'ya bağlı galiba, anakarttan kontrol edemiyorum. Fan kontrolcü programını önerdiler indirdim, kasa fanlarını görmüyor. Dediğim gibi PSU'ya bağlı galiba anakarta bağlayıp kontrol etmek istiyorum. Çok ses yapıyorlar, yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

PSU üzerine bağlanan fanları kontrol edemezsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı