Arday77 Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 61 29 Nisan 2020 #1 Merhaba Frisby 9280G kasa modelini kulalnıyorum. Kasamın ön panelini bir türlü açamadım. Yardımlarınızı beklıyorum. Dosya Ekleri TeoriV2-106204_large.jpg 46,8 KB · Görüntüleme: 94 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2020
Merhaba Frisby 9280G kasa modelini kulalnıyorum. Kasamın ön panelini bir türlü açamadım. Yardımlarınızı beklıyorum.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Nisan 2020 #2 4 tane köşeli vida görüyorum, onları söktükten sonra da çıkmıyor ise siz kendi kasanızın fotoğrafını çekip atınız.
4 tane köşeli vida görüyorum, onları söktükten sonra da çıkmıyor ise siz kendi kasanızın fotoğrafını çekip atınız.
Arday77 Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 61 29 Nisan 2020 #3 enes.wtp dedi: 4 Tane köşeli vida görüyorum, onları söktükten sonra da çıkmıyor ise siz kendi kasanızın fotoğrafını çekip atınız. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim ısıklar kasa tıplerı benzeyınce dıkkat etmemişim güncelledim
enes.wtp dedi: 4 Tane köşeli vida görüyorum, onları söktükten sonra da çıkmıyor ise siz kendi kasanızın fotoğrafını çekip atınız. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim ısıklar kasa tıplerı benzeyınce dıkkat etmemişim güncelledim
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Nisan 2020 #4 Arday77 dedi: Çok özür dilerim ısıklar kasa tıplerı benzeyınce dıkkat etmemişim güncelledim. Genişletmek için tıkla... Kasanın alt bölmesinde elinizin girebileceği bir bölme olacaktır, ön paneli kendinize göre çekmeye çalışın. Büyük ihtimalle çıkacaktır.
Arday77 dedi: Çok özür dilerim ısıklar kasa tıplerı benzeyınce dıkkat etmemişim güncelledim. Genişletmek için tıkla... Kasanın alt bölmesinde elinizin girebileceği bir bölme olacaktır, ön paneli kendinize göre çekmeye çalışın. Büyük ihtimalle çıkacaktır.
Arday77 Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 61 29 Nisan 2020 #5 enes.wtp dedi: Kasanın alt bölmesinde elinizin girebileceği bir bölme olacaktır, ön paneli kendinize göre çekmeye çalışın. Büyük ihtimalle çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Aşağısında boşluk var evet ama çekersem elimde kalmasın Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2020
enes.wtp dedi: Kasanın alt bölmesinde elinizin girebileceği bir bölme olacaktır, ön paneli kendinize göre çekmeye çalışın. Büyük ihtimalle çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Aşağısında boşluk var evet ama çekersem elimde kalmasın
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2020 #6 enes.wtp dedi: Kasanın alt bölmesinde elinizin girebileceği bir bölme olacaktır, ön paneli kendinize göre çekmeye çalışın. Büyük ihtimalle çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum muhtemelen böyle çıkıyordur.
enes.wtp dedi: Kasanın alt bölmesinde elinizin girebileceği bir bölme olacaktır, ön paneli kendinize göre çekmeye çalışın. Büyük ihtimalle çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum muhtemelen böyle çıkıyordur.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Nisan 2020 #7 @Arday77 çıkabilmesi için var zaten, kendinize doğru çekiniz. Kırılırsa bile hava akışı için daha iyi Mesajlar yararlı olduysa beğenebilirsiniz.
@Arday77 çıkabilmesi için var zaten, kendinize doğru çekiniz. Kırılırsa bile hava akışı için daha iyi Mesajlar yararlı olduysa beğenebilirsiniz.
M Mertflag Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 81 29 Nisan 2020 #8 O alttaki bölmeden kendinize doğru asılın bende de aynı kasadan vardı öyle çıkıyor kırılcak diye korkmayın.
O alttaki bölmeden kendinize doğru asılın bende de aynı kasadan vardı öyle çıkıyor kırılcak diye korkmayın.
Arday77 Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 61 29 Nisan 2020 #9 Yorumlar için teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım teşekkürler.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 29 Nisan 2020 #10 Arday77 dedi: Yorumlar için teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz, şu an kasa içi daha soğuk olacaktır. İyi forumlar.
Arday77 dedi: Yorumlar için teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz, şu an kasa içi daha soğuk olacaktır. İyi forumlar.