Frisby FC-9405G Açma kapama tuşunun yanındaki tuşlar

Bir tanesi reset tuşudur. Diğeri de @Tekin Alakuş dediği gibi RGB içindir.

Veya boş da olabilir. Bazı markalar aynı kasaya marka basıp satıyor. Kiminde tuş boş oluyor, diğeri oraya bir şey koyuyor.

Kasanın arkasını açıp o butonlarda kablo var mı, varsa nasıl diye bakar mısın?

Abi iki tuşada kablo bağlı nasıl olduğunu tam göremedim kasanın SSD tarafında kalıyor tornavidayla açmam gerekiyor oda yok ama.

Abi iki tuşada kablo bağlı nasıl olduğunu tam göremedim kasanın SSD tarafında kalıyor tornavidayla açmam gerekiyor oda yok ama.
Kabloları bir yere takılı mı? Takılı ise bas ve bak ne işe yarıyor. Takılı değilse mecbur o kabloları çıkartıp bakman lazım, bir yere takmak için.

Kabloları bir yere takılı mı? Takılı ise bas ve bak ne işe yarıyor. Takılı değilse mecbur o kabloları çıkartıp bakman lazım, bir yere takmak için.

Abi onun dışında şimdi reset tuşuna tıklarsam ne olur anında reset atarmı Windows hakkında pek bir bilgim yok ama bilgisayarda orta bir bilgim var.

Onu tam göremiyorum anakart tarafına doğru gidiyor ama devamını göremiyorum.
Neden? Sadece sistem yeniden başlayacak.

Direk normal yeniden başlatma mı yoksa farklı mı oluyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı