Frisby FHP-G1420B Gamemax vs James Donkey 711

Şimdi bana lazım olan tek şey kulaklık değil ki. O dediğiniz 100 tl ile de başka bir şey almayı planlıyorum desem. Yada siz benim verdiğim bütçede örnek verin yada böle 300 tl'lik kulaklık göstermeyin desem çok mu şey demiş oluyorum.

Evet demiş oluyorsun. Dolar kuru yüksek olmasaydı önerebilirdik fakat yüksek. O bütçede alacağın her kulaklık birbirinin aynısı zaten. Çin'de referans bir model üretilir, bu referans olan modelin üstüne marka basılır ve piyasaya sürülür. Zaten bu yüzden düşük bütçede ekipmanlar birbirine çok benzer.

Son düzenleme:
Ben zaten bu parayı zor denkleştirdim. Arkadaş haklı.

Arkadaşların amacı da bu zor denkleştirdiğiniz paranızın çöpe gitmemesi. Bu yüzden bunları almayın diyorlar. 250₺ verip kafan rahat kullan istiyorlar. 150₺ verip bir sene içinde ha bozuldu ha bozulacak diye kullanmanı istemiyorlar.

O ürünlerde ki 7.1, 7.1 bile değil. Ses kasmana yardım etmez tam tersi zorlaştırır. Gerçek 7.1 istiyorsanız bütçenizi 600-700 civarlarına çekmeniz gerek. O bütçede ise kaliteli bir streo kulaklık çok daha iyi olur

Dediğine katılıyorum, sizi uyarıp paranızın boşa gitmemesini istiyor yoksa oda birşeyler yazardı geçerdi. Bu konuda acele etmeyiniz ki sonra hayal kırıklığı yaşamayın.

@Mert

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam dediğinizi anlıyorum herkes daha kaliteli ve daha uzun süre kullanacağı birşey ister zaten, ama elde yok ve insan biran önce alıp kullanmak istiyor. Mesela ben kendi ekipmanlarımı alırken bu şekilde hissettim. Bunun bi sonu yokki. 2500₺‘Ye kadar kulaklık var hep bi üstü var hep bi kalitelisi var. İnsan bir miktar biriktiriyor her zaman diyemez ki: “Lan bu ay da bekliyim bi üstünü alayım.” Diye.😂 Hayırlısı olsun kardeşim.

710 var memnunum 711 ile arasında fark yok 7.1 olarak da iyi cs go ses performansı harika mikrofonda cızırtı yok bu yüzden 711 veya 710 tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı