Frisby FK-G8530QM alınır mı?

Genele konuştuğumu belirtmek isterim. Orada küçük bir yanlış anlaşılma oldu lakin sözlerimin arkasındayım.
Genele konuşuyorsan benim mesajımı alıntılamayacaksın. Rampage markasını gömüp de bahsettiğin sözüm ona Philips klavyeyi öveni de ben daha hiç görmedim.

Genele konuşuyorsan benim mesajımı alıntılamayacaksın. Rampage markasını gömüp de bahsettiğin sözüm ona Philips klavyeyi öveni de ben daha hiç görmedim.

Philips klavyenin övülmediğini görmemeniz biraz üzücü ve tuhaf olmuş. Burada genele konuşup seni etiketlememin nedeni ise illaki bu yazıları görüp senin gibi düşünen insanların olacak olması. Eğer sadece ortaya atsaydım senin geri dönüp bunu okumanda biraz zor olacaktı.

Philips klavyenin övülmediğini görmemeniz biraz üzücü ve tuhaf olmuş. Burada genele konuşup seni etiketlememin nedeni ise illaki bu yazıları görüp senin gibi düşünen insanların olacak olması. Eğer sadece ortaya atsaydım senin geri dönüp bunu okumanda biraz zor olacaktı.
Örnek versen daha iyi olur.
?

Kardeşim hem RGB olsun istiyorsan hem de mekanik olsun istiyorsan al sana biçilmiş kaftan.
Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr
İncelemesini de atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazılımı da var ayrıca.

Kardeşim hem RGB olsun istiyorsan hem de mekanik olsun istiyorsan al sana biçilmiş kaftan.
Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr
İncelemesini de atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazılımı da var ayrıca.

Yukarıda bahsedilen klavyelerle aynı bu da. 15$ oemi. İstersen VenomSnake diye kendi logonla alabiliyorsun 500+ sipariş vermek kaydıyla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı