Frisby FM-G3265K Mouse'u Almak Hata mı?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açmışsam affola. Ben 2 gün önce frisby fm-g3265k adlı mouseyi aldım ama sonra biraz araştırınca iyi bir mosue olmadığını ve iki ay sonra bozulabileceğini öğrendim. Sizce bu mouseyi almakla hata mı yaptım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem var merak etme :) sadece DPI si için aldım ben bu mouse yi yoksa Logitech G502 alacaktım ama sonra vazgeçtim :)). Bu arada evet çıktı ve fena değil mouse pad i.

Yaklaşık 5 ay önce aldım sanırım şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım güzel kullanışlı aldıysan iyi yapmışsın düşük bütçeye göre harika mouse

Eğer bu mouseyi alacaksanız CS:Go da sakın ruslarla oynamayın. Benim gibi DPI ayarı ile Double click tusunu bozarsınız.

1 senedir kullanıyorum mouse padiyle birlikte. Hiçbir sorun yaşamadım son DPI ayarına alıştım gayet memnunum, parasını hakediyor.

Bütçem var merak etme :) sadece DPI si için aldım ben bu mouse yi yoksa Logitech G502 alacaktım ama sonra vazgeçtim :)). Bu arada evet çıktı ve fena değil mouse pad i.
İnanılmaz saçma bir cevap gerçekten. Arkadaş seni aşağılamaya çalıştı sanki de imalı imalı cevap veriyorsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı