Frisby Foem 500W güvenilir mi?

mustafaerbay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi benim eski bir bilgisayarım vardı. Ben buna geçen yaz Frisby foem 500W taktırdım bu yaz o eski bilgisayarı kaldırdım ve 0’dan bilgisayar toplamak istiyorum. Kendi kafamda bazı şeyler kurdum ancak kafamda bu hazırlayacağım sistem için Frisby foem 500W yeter mi veya internette frisby foem 500w için hiç de iyi yorumlar göremedim. Yani sorum aşağıda verdiğim sistem için frisby foem 500 w nasıl gider? Güç kaynağını değiştirmek istemiyorum sadece sorduğum soruyu merak ediyorum.

Anakart: MSI H110M PRO-D Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz DVI Anakart | ITOPYA

İslemci: Intel Pentium G4560 Soket 1151 3,5GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci | ITOPYA

RAM: GSKILL 8GB Aegis DDR4 2133Mhz CL15 Single Ram F4-2133C15S-8GIS | ITOPYA

HDD: Seagate 2.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 5400Rpm 128MB Cache Notebook Disk | ITOPYA

Ekran Kartı: GIGABYTE GT 1030 2GB GDDR5 64 Bit Nvidia Ekran Kartı | ITOPYA

Yukarıda bahsettiğim güç kaynağı: Frisby Foem 500w Power Supply (fps-g50f12b) GittiGidiyor'da 345188197

Biraz acil cevaplayabilirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Hayırlı bayramlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bugünü var yarını yok Allah korusun. Evine C4 yerleştirmek istiyorsan alabilirsin ama.
A4 metal patlayıcı. Kardeşim frisby alma felan diyorsunuz ama adam demiş ki: "Değiştirmeyeceğim."
Konu sahibi kusura bakma ama frisby foem kullanıcısıyım korkumdan kasanın kapağını açık tutuyorum. Değiştirmezsen değiştirme ama bilgisayarını açtığında Wwwwwwww diye fan sesi duyup kasayı oynattığında kablo kopması vs vs. yaşamak istersin o da aynı. Çünkü manuel saatli bomba gibi. zzzzzzzz diye ses çıkarıyor her an patlamaya hazır. İdare et ama illa ki onu bir gün değiştir. Çok geç olmadan... Yoksa bir gün frisbyfoem.exe creepy pasta seni bulur. Hem ödün hem kasan patlar.
Bugünü var yarını yok Allah korusun. Evine C4 yerleştirmek istiyorsan alabilirsin ama.
A4 metal patlayıcı. Kardeşim frisby alma felan diyorsunuz ama adam demiş ki: "Değiştirmeyeceğim."
Konu sahibi kusura bakma ama frisby foem kullanıcısıyım korkumdan kasanın kapağını açık tutuyorum. Değiştirmezsen değiştirme ama bilgisayarını açtığında Wwwwwwww diye fan sesi duyup kasayı oynattığında kablo kopması vs vs. yaşamak istersin o da aynı. Çünkü manuel saatli bomba gibi. zzzzzzzz diye ses çıkarıyor her an patlamaya hazır. İdare et ama illa ki onu bir gün değiştir. Çok geç olmadan... Yoksa bir gün frisbyfoem.exe creepy pasta seni bulur. Hem ödün hem kasan patlar.

Çözüm
Öncelikle merhaba dostum aldığımdan değil ilk önce onu söyleyeyim veya sahip olduğumdan değil.
Bir ara PSU'ya ihtiyacım olmuştu pil şarj etmek için vb.
PSU'yu aldım şanslıymışım PSU sağlam çıktı ama 12 v arızalıydı bilgim vardır elektronik hakkında içine açtım baktım 16 V'lik PSU'ların son çıkışlarında filtreleme kondansatörleri olur
Onların biri patlamış ve sorun çıkartmış.
Demek istediğim içindeki o kondansatörler sağlam değil başka bir şey al.
Daha o gün baktım Frisby FOEM yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı