Frisby FOEM FPS-G40F12 400W PSU Ryzen 5 5600G sistemi kaldırır mı?

İleride bir kart alınca sistem yanınca görür hocam iyi örnek oluyorsunuz burada demeyin bana 3-5W ne yapacağız diye verimlilik sertifikası ne kadar iyi ve yüksek ise o kadar kaliteli birleşenlerden oluşuyor demek gidipde adamlar C4 yapmıyor sonuçta bir de Türkiye'deki elektirkler çoğunlukla gittiği için sistemin yanması olası herkes akım koruyucu priz kullanmıyor maalesef ayrıca 80+ PSU daha az fatura demektir bu da size ileride Update etmenize olanak tanır.

Ben ileride kart alırsa değiştirsin yazmışım değil mi? Yazmanız var ama okumanız yok maalesef.

Ben ileride kart alırsa değiştirsin yazmışım değil mi? Yazmanız var ama okumanız yok maalesef.

Hocam sizce sadece ekran kartından mı bahsetmişim yapmayın lütfen gece gece kimseye üzmeye gerek yok insanların iyiliği için çabalıyoruz hepimiz siz de öylesiniz lütfen. 5 kuruş az ödeyim diye sistemleri çöp olan yüksek oranda insanlar var.

Hocam sizce sadece ekran kartından mı bahsetmişim yapmayın lütfen gece gece kimseye üzmeye gerek yok insanların iyiliği için çabalıyoruz hepimiz siz de öylesiniz lütfen. 5 kuruş az ödeyim diye sistemleri çöp olan yüksek oranda insanlar var.

Şimdilik yatırım yapmasına gerek yok demek istedim bende. Ama yükseltme yapmadan önce mutlaka PSU güncellemesi şart. Bunda hemfikirim sizinle. Neyse sağlıcakla kalın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı