Frisby gamepad yarım çalışıyor

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Aslında yarım çalışmıyor şöyle mesela, Frisby markalı gamepadim var soldaki yürüme okey sorun yok. Sağdaki hareket eden buton ile 1-2-3-4 yani X y b a tuşları aynı şeyler. Bunları nasıl ayırabilirim? Bir uygulaması var mı? Oyun oynarken kamerayı çevirmek istediğinde çeviriyorum ama vurma zıplama gibi şeyleri yapamıyorum. Bu Assassin's Creed 2'de oluyor nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@WolreaG Türkçe bir videosu vardı, bir dakika.
@WolreaG
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@WolreaG Türkçe bir videosu vardı, bir dakika.
@WolreaG

Çok teşekkür ederim ilginiz için olmazsada geçmiş olsun yeni gamepad alırım teşekkür ederim.

@WolreaG gelişmeleri yazın hocam.

Ayarladım hocam ama bir şeyi ayarlayamadım. Gamepadi tuşların üzerine koymayı. Tuşları ayarladım W s a D ileri geri sağa sol al fırlat falan ayarladım ama bunu gamepade nasıl aktaracağım onu bulamadım anlatmıyor videodakiler.
1648580200468.png

4 dakikalık videoda bunun altına gamepad geliyordu bende gelmedi bi sorun yok demi ve Assassins creed 2 yi eşleştiremedim hatalı dosya falan diyor bende kendim yazdım ama olmadı sanırım

Son düzenleme:
Ayarladım hocam ama bir şeyi ayarlayamadım. Gamepadi tuşların üzerine koymayı. Tuşları ayarladım W s a D ileri geri sağa sol al fırlat falan ayarladım ama bunu gamepade nasıl aktaracağım onu bulamadım anlatmıyor videodakiler.
Hocam bunları ayarladıktan sonra uygulamayı kapatmadan oyuna girin. Her oyunu açtığınızda bu uygulamayı açmayı unutmayın.

Hocam bunları ayarladıktan sonra uygulamayı kapatmadan oyuna girin. Her oyunu açtığınızda bu uygulamayı açmayı unutmayın.
Dostum girdim ama Assassins creed 2 nin bi hatasıdır bilmem eskisi gibi olmuyor ve çok hatalı dosya diyor acaba steamden dosyayı doğrulamamı vs mi istiyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı