Frisby GM1050 PSU alınır mı?

EdenDaTa

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Uluslararası Ticaret ve Finansman Öğrencisi
Merhabalar, MediaMarkt'da indirimleri kovalarken resimde ki ürün dikkatimi çekti. Sizce Cooler Master, Corsair, FSP dururken Xigmatek, Frisby, Rampage gibi markaların ürünlerin satın alınır mı?
Screenshot_2020-04-28-09-54-10.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, MediaMarkt'da indirimleri kovalarken resimde ki ürün dikkatimi çekti. Sizce Cooler Master, Corsair, FSP dururken Xigmatek, Frisby, Rampage gibi markaların ürünlerin satın alınır mı?
Eki Görüntüle 547704
Pek tavsiye etmem bence riske atmaya gerek yok. Sonradan arıza falan çıkarırsa daha çok para harcayabilirsin. Ben olsam böyle yapardım.

Kaliteli bir marka değil 500 600 TL'YE 650 Watt anca PSU bulursunuz kaliteli. F/P ürünü arıyorsanız FSP'nin PSU'larına bakabilirsiniz.
Bence de 1050W'lar normalde pahalı 1000W bile 1500TL iken üçte biri fiyatına almak biraz garip değil mi?

Kesinlikle, bu ürünü asla almam. Özellikle Güç Kaynağının özellikle kaliteli olması gerektiğini düşünenlerdenim. Zaten o markaları hiç sevmiyorum. Cooler Master candır. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı