RX 560 için Frisby 400 W PSU Alınır mı?

MSI RX 560 ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu PSU yeterli midir ?

400Watt PSU alma çünkü RX 560 4 GB aero ITX minimum 350W kullanıyor. Ekran kartını satın aldığın yerden bunu doğrulaya bilirsin kalan 50W bilgisayarı çalıştırmaz. 550-600W öneririm 600W alman daha iyi olur çünkü kullanıcağından daha yüksek Watt'ı olursa daha az ısınacağı için ömrü uzun olur.

400Watt PSU alma çünkü RX 560 4 GB aero ITX minimum 350W kullanıyor. Ekran kartını satın aldığın yerden bunu doğrulaya bilirsin kalan 50W bilgisayarı çalıştırmaz. 550-600W öneririm 600W alman daha iyi olur çünkü kullanıcağından daha yüksek Watt'ı olursa daha az ısınacağı için ömrü uzun olur.
Bence senin yanlışın var zaten kartın kullanacağı 85 watt diye biliyorum.Yani 350 watt sadece kart tüketmiyor.

Bence senin yanlışın var zaten kartın kullanacağı 85 watt diye biliyorum.Yani 350 watt sadece kart tüketmiyor.
Hepsiburada
siteye girip bakarsan minimum 350 yazıyor böyle ayrıntıları dikkatli oku yoksa aldığın parçalar elinde kalır. :)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,1 KB · Görüntüleme: 45
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı